Kinderkaravaan 2020-2021

We beginnen dit jaar ook weer met een nieuw themaverhaal voor de kinderkaravaan. De Kinderkaravaan is een serie kindvriendelijke vieringen. We trekken rond langs de verschillende kerken van De Twaalf Apostelen zodat het altijd wel een keer bij jou in de buurt is. De Kinderkaravaan heeft een jaarthema. Als je het jaar door meetrekt met de Kinderkaravaan leer je daardoor een heel verhaal kennen. Maar je kunt gerust ook naar één viering komen of later instappen.

Net als alle vieringen in de kerk, hebben ook de vieringen van de Kinderkaravaan een vaste opzet en volgorde. Dat is fijn want dat biedt herkenbaarheid. De opzet van de Kinderkaravaan is wel iets anders dan andere vieringen. Dat komt vooral doordat er meer ruimte is voor kinderen om even op te staan en te bewegen en om zelf mee te doen. Bij de Kinderkaravaan hoef je echt niet een uur lang stil te zitten! Dat mag overigens wel, als je dat liever doet… Het kinderkoor uit Woezik is er telkens bij om te zingen en de vieringen extra vrolijk te maken.

Het themaverhaal van dit jaar is Jona. Kennen jullie het verhaal van Jona, die werd opgeslokt door een vis? Wisten jullie dat dit verhaal uit de Bijbel komt? Het is een verhaal dat vol zit met wonderbaarlijke, maar ook met herkenbare gebeurtenissen. Jona is een profeet van God, maar dan wel een opstandige profeet. Hij heeft er helemaal geen zin om te doen wat God van hem vraagt. Hij loopt weg, stelt vragen bij wat God doet en wordt zelfs boos op God. Willen jullie weten hoe dat afloopt? Kom dan naar de vieringen van de Kinderkaravaan.

Op zondag 4 oktober 2020 om 11:00 uur is de eerste viering van het nieuwe seizoen van de Kinderkaravaan. Let op: deze viering is in de Emmanuelkerk in Wijchen, niet zoals eerder vermeld in Overasselt.
Om zo veel mogelijk mensen op een veilige manier te kunnen verwelkomen vragen we jullie dit keer om je aan te melden als je wil komen. Geef daarbij aan met hoeveel personen uit hetzelfde huishouden jullie komen. Dan kunnen wij daar rekening mee houden bij het klaarzetten van de stoelen. Stuur uiterlijk vrijdag 2 oktober een berichtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Data Kinderkaravaan '20/'21

  • Zondag 4 oktober 2020 om 11:00 uur in de Emmanuelkerk in Wijchen
  • Zondag 31 januari 2021 om 11:00 uur Digitaal via deze linkKlik hier om deel te nemen aan de vergadering
  • Zondag 14 maart 2021 om 11:00 uur in de Paschaliskerk in Wijchen
  • Zondag 2 mei 2021 om 11:00 uur in de Antonius Abtkerk in Overasselt
  • Zaterdag 3 juli 2021 om 19:00 uur op de Kapelberg in Bergharen