Ontmoetingsviering R.K. Paschalis Geloofsgemeenschap

Elke 1ste vrijdag van de maand is er om 9.30 uur in de R.K. Paschalis Baylon kerk in de Woezik een Ontmoetingsviering. Deze viering staat in het teken van Ontmoeten. Na de viering wordt er samen een kopje koffie/thee gedronken en gezellig even nagepraat en bijgepraat. Dit is altijd een mooie, gezellige en dierbare morgen.

In de 1ste vrijdag Ontmoetingsviering van 6 december 2019 om 9.30 uur wil de organisatie voor allen die bij deze viering aanwezig willen zijn, een Sint/Kerst brunch organiseren. Na de viering van 9.30 uur kan men dan aanschuiven voor een kopje koffie/thee en daarna gezellig samen brunchen. Mocht u niet naar de viering komen, maar wilt u  toch gezellig genieten van de gezamenlijke brunch, dan bent natuurlijk ook van harte welkom vanaf 10.30 uur. Iedereen, dus niet alleen de mensen van de Paschalis Geloofsgemeenschap zijn ook van harte welkom.

Noteer 6 december 2019 maar alvast in uw agenda of op de kalender. Mocht u graag willen komen maar is het vervoer een probleem, neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u opgehaald wordt en weer thuis gebracht. U kunt dan contact opnemen met  Truus Laurant via 024-6414514 of Marijke de Groot 024-3503344.

Mocht dit ons allen goed bevallen, dan kunnen zij dit enkel keren per jaar voor u organiseren.

De werkgroep 1ste vrijdag Ontmoetingsviering

R.K. Paschalis Baylon Geloofsgemeenschap Woezik.