Ontmoetingsviering ZLTO Rijk van Nijmegen

Op zondag 7 juli 2019 om 10.30 uur vindt de jaarlijkse ontmoetingsviering van de ZLTO plaats op het terrein van rundveebedrijf “Ficary”, aan de Ficarystraat 6, 6641 KP te Beuningen (te bereiken via de Schoenaker).

Het thema is “Trots… Boerenverstand”, want hoe trots zijn boeren wel niet op het werk dat zij, dag-in, dag-uit, leveren?

Het Gemengd koor uit Alverna/Balgoij, onder leiding van Ilja van Luijk, verleent diens medewerking aan de ontmoetingsviering. Voorgangers zijn Ds. Henk Fonteyn en geestelijke adviseur Z.L.T.O. Jack Steeghs.

De collecte van deze viering zal geschonken worden aan “Vakantiefonds Perspectief”. Een vakantiefonds voor boeren en tuinders en hun gezinnen die te maken hebben met financiële problemen en jaarlijks ontvangen “de Zaaier” een aantal van deze gezinnen een bijdrage voor een vakantie of een dagje uit.

De voorbereiding is in handen van de plaatselijke Commissie “Landbouw en Samenleving”, per email te bereiken onder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Intenties kunt u ter plaatse kenbaar maken.

Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten, onder het genot van een kop soep, belegde broodjes, met een kopje koffie/thee of een glas limonade.

U bent van harte welkom!

Bestuur ZLTO Rijk van Nijmegen
Leden Commissie “Landbouw en Samenleving”