Mededeling rondom de samenstelling van het pastoresteam tijdens de weekendvieringen van 26 en 27 januari 2019

Rondom de samenstelling van het pastoresteam in de nabije toekomst zijn enkele wijzigingen te melden:

Pastor Aloys van Velthoven heeft op verzoek van zijn congregatie per 1 maart de taak aanvaard om rector te worden van de Sacramentskapel van het klooster Brakkenstein te Nijmegen.
Daartoe zal hij per 1 maart verhuizen naar Nijmegen en vanaf 1 maart tot 1 september voor 50% in onze parochie werkzaam zijn.
Per 1 september zal pastor Aloys na 15 jaar zijn taken voor onze parochie beëindigen.

Per 1 maart zal Pater Yves Mambueni Makiadi MCCJ voltijds in onze parochie worden benoemd en gaan wonen in de pastorie te Overasselt.
Pater Yves zal vanaf 1 maart tot september worden geïntroduceerd door Pastor Aloys in het pastoraat rondom de dorpen Overasselt, Nederasselt, Balgoij en Heumen.
Pater Yves is afkomstig uit Democratische Republiek Congo en werd als priester-missionaris opgeleid in Peru en Democratische Republiek Congo.
Hij werkte in parochies in Peru, Filipijnen, China (Hong Kong en Macao) en de laatste jaren in Nijmegen.

We danken pastor Aloys voor zijn grote inzet en inbreng in het pastoraat van onze parochie en wensen hem een goede toekomst in Nijmegen toe.
We danken pater Yves voor zijn bereidheid om zijn missionaire ervaring met ons te delen en om deel te gaan uitmaken van ons pastoresteam en van onze parochiegemeenschap.
We wensen beiden een alle zegen en goeds voor de toekomst!

Martin Claes.


Lees ook: Nieuwe pastor: Yves Mambueni Makiadi