Activiteiten week 40

Maria, haar plaats in ons geloof

Maandag 1 oktober a.s. om 13.30 uur organiseert het bisdom ter inspiratie van alle parochies een bijeenkomst rond Maria in het St. Janscentrum te Den Bosch. De bijeenkomst is een moment van bezinning en (liturgische) vorming. Mgr. Jan Hendriks, zal een lezing verzorgen en verder zijn er een zestal interessante workshops. Op de website van het bisdom leest u meer hierover.

 

Kledinginzameling

Op vrijdag 5 oktober a.s. kan tussen 10.00 en 13.30 uur op het parochiecentrum te Wijchen, kleding ingebracht worden voor de kledingbank van Nijmegen. Mocht u die dag niet kunnen dan kunt u op zaterdag 6 oktober tussen 10.00 en 13.30 uur ook terecht in de protestante kerk De Schakel te Wijchen voor het inleveren van kleding. Op beide locaties kunt u ook een bijdrage geven aan de kledingbank.

1000 Stemmen zingen Oosterhuis

21 oktober a.s. wordt "1000 Stemmen zingen Oosterhuis" georganiseerd in het Muziekgebouw in Eindhoven.

Die dag komt dichterbij...
Die dag waarop we de 85-ste verjaardag van Huub Oosterhuis vieren,
Die dag waarop we met 1000 andere kelen de mooiste liederen zingen in een prachtig concertgebouw,
Die dag waarop we zingen over deze aarde,
Die dag ... zullen we onvergetelijk noemen!

Meer informatie over dit unieke liturgische feest kunt u op de website van 1000 stemmen vinden. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het Muziekgebouw Eindhoven, of per telefoon 040-244 20 20, of aan de kassa in de Heuvelgalerie Eindhoven.

Vanaf 13.00 uur is in de foyer van het Muziekgebouw een ontmoetingsmarkt: een uitgelezen gelegenheid om te zien en te horen wat geloofsgemeenschappen en ecclesiae bindt.