Rozenkrans bidden aan de Mariagrot

Een mooi initiatief van Koos Leemker: in de meimaand gaan we iedere zaterdagochtend om 11:00 uur èn maandagavond om 18:30 uur de rozenkrans bidden aan de grot in de tuin naast het Parochiecentrum in Wijchen. Natuurlijk op gepaste afstand van elkaar.
Je bent heel erg welkom om mee te bidden!

Zaterdag 9 mei, 16 mei, 23 mei & 30 mei.
Maandag 11 mei, 18 mei & 25 mei.

Vieringen tot 01 juni

De Nederlandse bisschoppen hebben met pijn in het hart besloten om de beperkende maatregelen mbt publieke vieringen te verlengen tot en met zondag 31 mei. Het betekent dat er ook in onze parochie geen publieke vieringen zullen plaatsvinden. Een ongekende onderbreking in het ritme van vieren in onze parochie.

De vieringen in de Antonius Abtkerk te Wijchen zijn niet publiek toegankelijk. Wel zullen we via de vaste camera en het Youtube kanaal parochianen in staat stellen mee te kijken en te bidden.

Zondagen en speciale vieringen: 

Zondag 10 mei 11.00 uur Yves Mambueni / Jack Steeghs
Zondag 17 mei 11.00 uur Yves Mambueni / Hennie Witsiers
Hemelvaartsdag 21 mei 11.00 uur Martin Claes / Andreas Inderwisch
Zondag 24 mei 11.00 uur Martin Claes / Hennie Witsiers
Eerste Pinksterdag 31 mei 11.00 uur Gehele pastoresteam
Tweede Pinksterdag 01 juni 11.00 uur Martin Claes

Weekdagen: 

Maandag   11.00 uur Martin Claes
Dinsdag   11.00 uur Martin Claes
Woensdag   11.00 uur Martin Claes
Donderdag   11.00 uur Martin Claes / Andreas Inderwisch

MijnRKK app

MijnRKK is een nieuwe app voor de telefoon/tablet om binnen de parochie in contact te blijven met elkaar. In deze app is het mogelijk om, in de besloten kring van de eigen parochie, berichten met elkaar te delen, niet alleen van de parochie naar parochianen maar ook tussen parochianen onderling, om hulpvragen door te geven, maar ook om lezingen en overwegingen te delen, etc.

De app is ingericht per parochie. Dus als u inlogt komt u in de besloten groep van De Twaalf Apostelen. Inloggen kan alleen als de beheerder van de parochie u heeft toegevoegd aan de app.
Vul daarvoor dit formuliertje in

We hopen dat we met deze app nog beter in contact kunnen blijven met elkaar.

Als u vragen heeft over de app, kunt u contact opnemen met de beheerders via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klokgelui

Klokken van hoop!
Als teken van hoop en troost; als signaal van respect voor alle mensen die werken in de hulpverlening; en om mensen met elkaar te verbinden, luiden we iedere woensdag van 19.00 tot 19.15 uur de klokken van hoop! Dit hebben we afgelopen woensdagen al gedaan. Ook komende woensdag 22 april en 29 april zullen we de klokken luiden.

Klokgelui op Koningsdag
Van 9.45 tot 10.00 uur zal er op maandag 27 april in heel Nederland klokgelui te horen zijn, zo ook in parochie De Twaalf Apostelen. De klokken luiden als teken van verbinding tussen vreugde en verdriet.