Vacatures bestuur

Wegens het verstrijken van de benoemingstermijn en leeftijd, heeft het bestuur van parochie De Twaalf Apostelen Wijchen twee vacatures: Vicevoorzitter en Secretaris
Benoeming na kennismaking en selectie in principe voor vier jaar. Het bestuur is verantwoordelijk voor de beheerszaken van parochie De Twaalf Apostelen en faciliteert het pastoraat in de twaalf geloofsgemeenschappen van onze parochie.
Taak- en functieomschrijvingen van de vicevoorzitter en secretaris zijn beschikbaar de knop bovenin.
Voor vragen en/of informatie kunt u de komende twee weken terecht bij pastoor Martin Claes via martin.claes@detwaalfapostelen.nl of na telefonische afspraak via nummer 06-30456786. Reacties zijn tot 15 augustus welkom op hetzelfde mailadres.
Bestuur parochie De Twaalf Apostelen, Oosterweg 4, 6602 HD Wijchen.

Het Bestuur

 
Het bestuur van de Parochie de Twaalf Apostelen.
Staand: Piet Hendriks - Herman Sterenborg - Martin Claes - Wijnand Eling - Hans Helmonds - Pierre Duijkers. 
Zittend: Adelheid den Hollander - Liza Matijssen.

Naam Portefeuille Emailadres
Dr. P.M.G.M. (Martin) Claes Voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. W.M.C. (Wijnand) Eling Vice Voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. P.A. (Pierre) Duijkers Secretaris & Beheer begraafplaatsen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. J.H.M.P.J. (Hans) Helmonds Penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mw. E. (Liza) Matijssen-Geerts lid: Administratie & Koren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mw. A. (Adelheid) den Hollander lid: Personeel & Communicatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. P.J.M. (Piet) Hendriks lid: Kerkbalans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. H.G.J.M. (Herman) Sterenborg
lid: (Bouw)Technische zaken 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Bestuursvergaderingen